Handelsbetingelser

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl, samt udsolgte varer. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 48 timer.


Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: 

Dankort og eDankort       

Der tages ikke gebyr for at betale med et betalingskort.


Bestilling

Såfremt vi ikke kan imødekomme din bestilling, vil du få besked indenfor 48 timer eller så snart en medarbejder har tjekket at vi ikke kan imødekomme bestillingen.

Der tages forbehold for prisfejl, tastefejl, udsolgte og udgåede varer.

Vi forbeholder os retten til at anullere en bestilling, hvis vi har mistanke om betalingskortsvindel.

Alle priser på websitet angives inklusive dansk moms.

Alle priser er dagspriser og kan derfor variere fra dag til dag.

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi dine indkøbsvaner, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind via hjemmeside med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Betaling for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra Buy Time. Der kan naturligvis aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


Levering

Alle bestillinger, der overstiger 500 DKK leveres fragtfrit i Danmark. Ellers er fragten 40 DKK.

Leveringstiden oplyses på hvert enkelt produkts side.

Vi kan ikke kontrollere leveringstiden fra vore leverandører og deres samarbejdspartnere. Der vil derfor altid være en vis usikkerhed på varer fra de forskellige mærker, hvilket er derfor vi ikke kan give præcise leveringstider.

Levering foregår med Posten.

Ved køb over 500 DKK vil ordren blive sendt som pakke og skal derfor kvitteres for ved modtagelsen.

Vores pakker kan ikke efterlades af Post Danmark, uden at de har modtaget en underskrift.

Lagerførte produkter leveres til virksomheder indenfor få dage, til virksomhedens adresse som angives ved ordreafgivelse.

Lagerførte produkter leveres til private indenfor få dage til nærmeste Postens udleveringssteder i Danmark.

Fra den dag, hvor ordren fremgår som afsendt, skal der tillægges 1-3 dages transporttid.

Alle ordre som afgives pr telefon pålægges et ekspeditions gebyr på Dkk 75,- excl moms.

 

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via internetbutikken hos Buy Time, har du ret til at fortryde købet. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres, eller sende den retur til BuyTime.

Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores. Du kan også give fysisk fremmøde på vores lageradresse, og dér returnere varen og fortryde købet.

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Vi anbefaler at du sender retur som pakke med Post Danmark. Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. BuyTime modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller UFRANCO.

Varen sendes til: Torvets Smykker og Ure, Rosensgade 16, postbox 149, 8300 Odder

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til det betalingskort, som er anvendt ved bestilling. Der kan gå op til 7 hverdage inden beløbet figurerer på din konto. 

 

Bytteservice

Den købte vare kan byttes i 30 dage.

 

Reklamation og garanti

Du har 2 års reklamationsret.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du handler i vor webshop, handler du med en autoriseret forhandler af det pågældende mærke.

Alle produkter kommer med fuld fabriksgaranti.

Alle garantibeviser er stemplet med Torvets Smykker og Ure stempel og er derved gyldig overfor hvilken som helst autoriseret forhandler.

 

Forbehold af ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældenden for handel med os.

Har du spørgsmål til betingelserne, kan du kontakte os på tlf.: 86 54 00 69 eller på mail torvetsguld@hotmail.com


 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse torvetsguld@godmail.dk. Bemærk: Er du bosiddende i Danmark bør du klage direkte til Center for Klageløsning (Forbrugerklagenævnet) eller et andet relevant dansk klagenævn.

 

 

Vis Mobilvisning / Standard